Botswana

WAAR U DE STILTE KAN HOREN

Beeldt u een plek in die volledig omringd wordt door water. Een lappendeken van bijzondere natuurgebieden met unieke fauna en flora, waar de kleinste organismen in harmonie leven met de machtigste landdieren. Nergens ter wereld beschikt een land over zo’n pure schoonheid en rijk wildleven als Botswana, Afrika’s best bewaarde geheim.

In het hart van zuidelijk Afrika ligt de bestemming bij uitstek voor wie op zoek is naar weidsheid, exclusiviteit en safari’s van topniveau. Hier bevindt zich ’s werelds enige inlandse rivierdelta, de Okavango Delta. Honderden waterkanalen omsluiten het dierrijke Moremi Game Reserve. Op de oevers van de Chobe rivier zoeken grote kuddes olifanten verkoeling op. Het semi-aride centrum en zuidwesten worden getekend door de eindeloze desolate gebieden van Makgadikgadi zoutpannen, Central Kalahari Game Reserve en Kgalagadi Transfrontier Park.

Verken de nationale parken en wildreservaten per 4×4 jeeps en mokoro’s. Of wissel eens af met wandelsafari’s, boottochten en vluchten per vliegtuigje of helikopter voor een gevarieerd programma.

Ontdek nu zelf de Afrikaanse Hof van Eden. Tijdens een groepsreis met beperkt aantal deelnemers staan ervaren reisbegeleiders garant voor een feilloos verloop van de reis.

 

U reist liever individueel met uw eigen reisgezelschap? Geen probleem, een fly-in reis met klein vliegtuigje brengt u naar de mooiste uithoeken van het land en bespaart u heel wat reistijd. Zo beleeft u Botswana niet enkel vanuit een jeep, maar ook vanuit de lucht! Reis in stijl en wordt getrakteerd op adembenemende uitzichten.

 

Woni Safaris biedt in Botswana zowel kant-en-klare rondreizen als à la carte op maat gemaakte reizen.

 

Bezienswaardigheden

Accommodaties

Reisinformatie

€ 3210
Groepsreis: Botswana Untouched

Ontdek de verscheidenheid van de delta en de Victoria Watervallen

€ 2450
Groepsreis: Botswana Lodge Explorer

Ontdek de verscheidenheid van de delta en de Victoria Watervallen

€ 2620
Groepsreis: Southern Circle

Ontdek de verscheidenheid van de landen

€ 3995
Groepsreis: Zimbabwe/Botswana Game Tracker

Ontdek de verscheidenheid van de beide landen

€ 3995
Groepsreis: Northern/Southern Experience

In deze groepsreis ontdekt u 4 prachtige landen.