Zuid-Afrika

DE WERELD IN ÉÉN LAND

De hele wereld staat op uw bucketlist maar u weet niet goed waar te beginnen? Waarom nog kiezen als u de wereld in één land kunt bezichtigen! Een rijke geschiedenis, couleur locale, ongerepte natuur, ultieme culinaire ervaringen, kosmopolitische steden, witte zandstranden, safari’s per open jeep,… Zuid-Afrika heeft het allemaal. Geen enkele bestemming biedt zo’n uitgebreid scala aan reismogelijkheden als de regenboognatie.

Dankzij het zachte klimaat is Zuid-Afrika het ganse jaar door goed te bereizen. Laat u langs de verschillende highlights voeren en ontdek levendige steden zoals Kaapstad en Johannesburg. Beklim de Tafelberg en blaas vervolgens uit in de prachtige wijnstreek aan de Kaap. Maak een wandeling in het Tsitsikamma National Park aan de Tuinroute en reis een dag later naar de groene moeraslanden van het iSimangaliso Wetland Park. Spot de Big Five tijdens game drives in het Kruger National Park en maak een panoramische rit langs de Blyde River Canyon. Er zijn legio mogelijkheden.

 

Tijdens een groepsreis met beperkt aantal deelnemers staan ervaren reis-begeleiders garant voor een feilloos verloop van de reis.

 

U reist liever individueel met uw eigen reisgezelschap? Geen probleem, onder het motto ‘met een huurwagen ziet u meer’ voorzien wij een comfortabele wagen met roadbook en alle nodige tools waarmee u het land op eigen houtje doorkruist.

 

Woni Safaris biedt in Zuid-Afrika zowel kant-en-klare rondreizen als à la carte op maat gemaakte reizen.

Bezienswaardigheden

Accommodaties

Reisinformatie

ONTDEK HIER ONZE RONDREIZEN IN ZUID-AFRIKA

€ 2685
Groepsreis: De wereld in 1 land

Verken de pracht en praal van Zuid-Afrika

€ 1950
Groepsreis: Wandelsafari Zuid Afrika

Verken al wandelend de pracht en praal van Zuid-Afrika

€ 1220
Groepsreis: Wonders of the Gardenroute

Verken in groep de pracht en praal van Zuid Afrika

€ 3995
Groepsreis: Zimbabwe/Botswana Game Tracker

Ontdek de verscheidenheid van de beide landen

€ 3995
Groepsreis: Northern/Southern Experience

In deze groepsreis ontdekt u 4 prachtige landen.