Zambia

SAFARI’S VAN HET HOOGSTE NIVEAU

Zambia, het onbekende wildparadijs. Een bestemming die nog lang niet gebogen gaat onder het massatoerisme. Het is de belichaming van authentieke safari’s en de typische Afrikaanse wildernis. De natie biedt een veelvoud aan lokale stammen met aloude tradities, ongerepte natuur en de machtige Zambezi rivier.

Gezegend met grote rivieraders en meren is Zambia een van de grootste watervoorzieners in Zuidelijk Afrika. Water staat niet enkel garant voor een enorme populatie aan wilde dieren, het biedt eveneens een brede waaier aan watergerelateerde activiteiten zoals boottochten, kajakken, vliegvissen en riviersurfen.

Niets typeert Zambia meer dan de gerenommeerde wildrijke nationale parken South Luangwa, North Luangwa, Liuwa Plain, Kafue en Lower Zambezi. Met de Victoriawatervallen nabij Livingstone verleent Zambia zich perfect voor wie een mooie combinatie safari’s, een gezonde portie avontuur, spectaculaire landschappen en actie zoekt.

Maak nu zelf een unieke safarireis naar Zambia, de bakermat van de wandelsafari’s! Van een gezinsreis tot een rondreis met partner of vrienden. In Zambia ligt onze focus op individuele reizen waarbij u zelf kiest hoe, wanneer en met wie u wilt reizen.

 

Een fly-in reis met klein vliegtuigje brengt u naar de mooiste uithoeken van het land en bespaart u heel wat reistijd. Zo beleeft u Zambia niet enkel vanuit een jeep of tijdens een wandelsafari, maar ook vanuit de lucht! Reis in stijl en wordt getrakteerd op adembenemende uitzichten.

Bezienswaardigheden

Accommodaties

Reisinformatie

ONTDEK HIER ONZE RONDREIZEN IN ZAMBIA

€ 2620
Groepsreis: Southern Circle

Ontdek de verscheidenheid van de landen