Madagaskar

VAN NATUUR TOT STRAND

Een unieke bestemming met adembenemende natuur, buitengewone dieren en een vriendelijke bevolking. Madagaskar maakte ooit deel uit van het Afrikaanse continent, maar na de afsplitsing miljoenen jaren geleden is het nu het op drie na grootste eiland ter wereld. Een groot, mysterieus eiland dat het ontdekken meer dan waard is.

In Madagaskar zijn de landschappen net zo divers als de dierenwereld. Van het weelderig begroeide oosten tot eindeloze woestijnen in het zuidwesten en moerassige lagunes in rode hoogvlaktes. Dit alles wordt omringd door een 5000 km lange parelwitte kustlijn met 250 eilandjes in een azuurblauwe oceaan. Madagaskar biedt de ultieme reismix. Trek er per riksja op uit in Antananarivo en snuif cultuur in de hoofdstad. Ontwaak in het tropische regenwoud van Ranomafana National Park en val diezelfde dag nog in slaap in het semi-aride Isalo National Park. Ga op zoek naar de inheemse fauna zoals felgekleurde kameleons, lemuren, vlinders, maki’s en tal van vogelsoorten in Andisabe National Park. Eindig uw reis in Nosy Be en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld. 

Van een gezinsreis tot een rondreis met partner of vrienden. In Madagaskar ligt onze focus op individuele reizen waarbij u zelf kiest hoe, wanneer en met wie u wilt reizen.

Een professionele privéchauffeur/gids met comfortabel voertuig staat de ganse reis te uwer beschikking en brengt u naar de mooiste uithoeken van het land. Deze gids is een rasechte local, gepassioneerd door zijn of haar thuisland en die niets liever doet dan u laten kennismaken met Madagaskar. Een lokale gids laat u zoveel meer zien dan enkel de drukbezochte highlights. Zij zijn uw eyes and ears on the ground. Zo mist u niets van deze fantastische bestemming!

Bezienswaardigheden

Accommodaties

Reisinformatie

ONTDEK HIER ONZE RONDREIZEN IN MADAGASKAR