Namibië

MEER DAN ENKEL EEN WOESTIJN

Eindeloze leegte. De oudste woestijn en hoogste zandduinen ter wereld. Woestijnolifanten en zwarte neushoorns. Dramatische rotsformaties en droge zoutpannen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat Namibië te bieden heeft. De voormalige Duitse kolonie, ook wel gekend als Duits-Zuidwest-Afrika of Südwestafrika, spreekt enorm tot de verbeelding.

Een reis doorheen Namibië is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Buitengewoon natuurschoon in de Namib woestijn, Damaraland en Waterberg Plateau Park wordt afgewisseld met steden zoals Swakopmund en Lüderitz waar de architectuur een koloniale sfeer uitstraalt. Etosha National Park staat garant voor uitzonderlijke safari’s in een indrukwekkend desolaat decor. Ook aan cultuur geen gebrek: In het roodgekleurde duinenlandschap van de Kalahariwoestijn leven de Bosjesmannen/San, nog volgens hun eeuwenoude (jacht)tradities. In het noordwesten is Kaokoland het leefgebied van mogelijks de bekendste bevolkingsgroep van Namibië. De Himba stam is een oudsher semi-nomadisch volk dat makkelijk te herkennen is aan hun oker rode huid en specifieke haardracht.

Ontdek zelf het land van contrasten. Tijdens een groepsreis met beperkt aantal deelnemers staan ervaren reisbegeleiders garant voor een feilloos verloop van de reis.

 

U reist liever individueel met uw eigen reisgezelschap? Geen probleem, onder het motto ‘met een huurwagen ziet u meer’ voorzien wij een comfortabele wagen met roadbook en alle nodige tools waarmee u het land op eigen houtje doorkruist.

 

Woni Safaris biedt in Namibië zowel kant-en-klare rondreizen als à la carte op maat gemaakte reizen.

Bezienswaardigheden

Accommodaties

Reisinformatie

ONTDEK HIER ONZE RONDREIZEN IN NAMIBIË

€ 2620
Groepsreis: Southern Circle

Ontdek de verscheidenheid van de landen

€ 3995
Groepsreis: Northern/Southern Experience

In deze groepsreis ontdekt u 4 prachtige landen.