Tanzania

DE MIGRATIE ACHTERNA

Het land van de natuurwonderen Mount Kilimanjaro, Ngorongoro Conservation Area en ’s werelds grootste wildmigratie in Serengeti National Park. Sinds vele decennia is Tanzania een vaste waarde in de Afrikaanse reisbestemmingen. Niet enkel ecosystemen met een rijke fauna en flora, maar ook eeuwenoude tradities, idyllische stranden en een vriendelijke bevolking fascineren jong en oud.

Tanzania is het grootste land in Oost-Afrika. Bijna 1/3 van de oppervlakte is beschermd natuurgebied. Het bekende noorden herbergt Afrika’s hoogste berg, eindeloze savannegraslanden, diepe valleien, schitterende meren en de grootste intacte caldera ter wereld.

Tanzania heeft echter meer te bieden dan de meest gekende parken. Graaf wat dieper en ontdek verborgen parels zoals Katavi, Selous Game Reserve, Ruaha National Park en Mahale Mountains National Park. Laat u betoveren door deze veelzijdige bestemming en geniet van onvergetelijke safari’s, ontmoetingen met lokale stammen, besneeuwde bergtoppen, chimp trekkings en parelwitte zandstranden met een unieke onderwaterwereld.   

Hakuna Matata! Tijdens een groepsreis met beperkt aantal deelnemers staan ervaren reisbegeleiders garant voor een feilloos verloop van de reis.

 

U reist liever individueel met uw eigen reisgezelschap? Geen probleem. Een professionele privéchauffeur/gids met comfortabel 4×4 safarivoertuig staat de ganse reis te uwer beschikking en brengt u naar de mooiste uithoeken van het land.


Woni Safaris biedt in Tanzania zowel
kant-en-klare rondreizen als à la carte op maat gemaakte reizen.

Bezienswaardigheden

Accommodaties

Reisinformatie

ONTDEK HIER ONZE RONDREIZEN IN TANZANIA

Op aanvraag
Privé Safari: Wandel expeditie Tanzania

Deze wandel expeditie brengt u in het hart van de Tanzaniaanse wildernis.

€ 2525
Privé Safari: Tanzaniaans avontuur

Ontdek de mooiste plekken van Tanzania.

€ 1827
Groepsreis: Tanzania Northern Highlights

Verken Tanzania: het het land van de Kilimanjaro, de hoogste berg in Afrika.

€ 4270
Privé safari: East Africa Explorer

Deze privé safari bied het mooiste van beide landen.